Gå til hoved-indhold

Månedens menuplan Febuar2024

  • Alm. str. Hovedret: 55 kr.
  • Lille Hovedret: 45 kr.
  • Dagens suppe m/brød  tirsdag: 30 kr.
  • Lørdag alm. hovedret   65,00 kr.
  • Lørdag lile middag 55,00 kr.
  • Dessert lørdag: 30 kr.

CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen nogle søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)

Tirsdag

30

Porretærte med bacondrys og salat

Rødbedesuppe med cremefraiche og brød -  35 kr.

Engangs

Emballage mellem              3 – 5 kr.

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉ MENU      MAJ     -  2024

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG  

 OBS påPrisstigninger

Suppe om tirsdagen – 35 kr.

Dessert om lørdagen – 35 kr.

Hovedret lørdag – 65 kr.

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN

(TRYK 4)

Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før

Onsdag

1

Caféen er lukket

 

Torsdag

2

Frikadeller, kartofler, sauce og rødkål 

 

Fredag

3

Benløse fugle, kartofler, sauce, grønt/surt

Gulerodsbrud – 10 kr.

Lørdag

 

4

Gryderet med kartoffelmos og grønt

Æblekage

Søndag

5

TAKE AWAY -              Hvidkålsrouletter, kartofler,

muskatsauce, grønt

Mandag

6

Sprængt nakke, kartofler, aspargessauce, grønt

 

Tirsdag

7

Dahl med ris og græsk yoghurt

Cremet spinatsuppe

Onsdag

8

Pølseret med kartofler, linser/grønsager

 

Torsdag

 

9

 

Kristi himmelfartsdag   -     Caféen er lukket

 

Fredag

10

Kotelet, kartofler, champignonsauce, grønt

Små franskbrød – 20 kr.

Lørdag

11

Hawaiibøf med ananas/ost, kartofler, sauce, grønt

Chokolademousse

Søndag

12

TAKE AWAY -       Kyllingefilet, kartofler, sauce

 

Mandag

13

Rullesteg, kartofler, sauce og rødkål

 

Tirsdag

14

Bøf m/stegte kartofler, bearnaisesauce, ærter

Cremet peberfrugtsuppe

Onsdag

15

Kyllingefilet i urtesauce med kartofler og grønt

 

Torsdag

16

Gullasch med kartoffelmos og grønt

 

Fredag

17

Kartoffeltærte med salat

Kanelboller – 7 kr.

Lørdag

18

Stegt kylling, kartofler, sauce og agurkesalat/grønt

Moccafromage

Søndag

19

TAKE AWAY -     Paneret kotelet, kartofler, sauce

og rødkål

Mandag

20

Kogt kalv, kartofler, peberrodssauce, grønt

 

Tirsdag

21

Enebærgryde, kartoffelmos, broccoli

Gulerodssuppe

Onsdag

22

Boller i karry med ris og ærter

 

Torsdag

23

Pandekage med linse/bønnefyld,                               revet ost og salat

 

Fredag

 

24

Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod

Rosinbrød –  25 kr.

Lørdag

 

25

 

Biksemad med spejlæg og rødbeder

Pandekage med is

Søndag

26

TAKE AWAY -      Farseret porre, kartofler, sauce,

grønt

Mandag

27

Skinke, flødekartofler, grønt

 

Tirsdag

28

Kyllingefrikadeller, kartofler, sauce, grønt

Kartoffel/porre suppe

Onsdag

29

Chilli con carne med ris og creme fraiche

 

Torsdag

 

30

 

Frikadeller, kartofler, persillesauce, grønt

 

Fredag

31

Brændende kærlighed med grønt, kartoffelmos og rødbeder

Små franskbrød – 20 kr.