Månedens menuplan Febuar2024
- Alm. str. Hovedret: 55 kr.
- Lille Hovedret: 45 kr.
- Dagens suppe m/brød tirsdag: 30 kr.
- Lørdag alm. hovedret 65,00 kr.
- Lørdag lile middag 55,00 kr.
- Dessert lørdag: 30 kr.
CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen nogle søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)
Tirsdag | 30 | Porretærte med bacondrys og salat | Rødbedesuppe med cremefraiche og brød - 35 kr. |
Engangs Emballage mellem 3 – 5 kr.
UGEDAG |
DATO | CAFÉ MENU MAJ - 2024 CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG OBS påPrisstigninger Suppe om tirsdagen – 35 kr. Dessert om lørdagen – 35 kr. Hovedret lørdag – 65 kr. | DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før |
Onsdag | 1 | Caféen er lukket |
|
Torsdag | 2 | Frikadeller, kartofler, sauce og rødkål |
|
Fredag | 3 | Benløse fugle, kartofler, sauce, grønt/surt | Gulerodsbrud – 10 kr. |
Lørdag
| 4 | Gryderet med kartoffelmos og grønt | Æblekage |
Søndag | 5 | TAKE AWAY - Hvidkålsrouletter, kartofler, | muskatsauce, grønt |
Mandag | 6 | Sprængt nakke, kartofler, aspargessauce, grønt |
|
Tirsdag | 7 | Dahl med ris og græsk yoghurt | Cremet spinatsuppe |
Onsdag | 8 | Pølseret med kartofler, linser/grønsager |
|
Torsdag
| 9
| Kristi himmelfartsdag - Caféen er lukket |
|
Fredag | 10 | Kotelet, kartofler, champignonsauce, grønt | Små franskbrød – 20 kr. |
Lørdag | 11 | Hawaiibøf med ananas/ost, kartofler, sauce, grønt | Chokolademousse |
Søndag | 12 | TAKE AWAY - Kyllingefilet, kartofler, sauce |
|
Mandag | 13 | Rullesteg, kartofler, sauce og rødkål |
|
Tirsdag | 14 | Bøf m/stegte kartofler, bearnaisesauce, ærter | Cremet peberfrugtsuppe |
Onsdag | 15 | Kyllingefilet i urtesauce med kartofler og grønt |
|
Torsdag | 16 | Gullasch med kartoffelmos og grønt |
|
Fredag | 17 | Kartoffeltærte med salat | Kanelboller – 7 kr. |
Lørdag | 18 | Stegt kylling, kartofler, sauce og agurkesalat/grønt | Moccafromage |
Søndag | 19 | TAKE AWAY - Paneret kotelet, kartofler, sauce | og rødkål |
Mandag | 20 | Kogt kalv, kartofler, peberrodssauce, grønt |
|
Tirsdag | 21 | Enebærgryde, kartoffelmos, broccoli | Gulerodssuppe |
Onsdag | 22 | Boller i karry med ris og ærter |
|
Torsdag | 23 | Pandekage med linse/bønnefyld, revet ost og salat |
|
Fredag
| 24 | Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod | Rosinbrød – 25 kr. |
Lørdag
| 25
| Biksemad med spejlæg og rødbeder | Pandekage med is |
Søndag | 26 | TAKE AWAY - Farseret porre, kartofler, sauce, | grønt |
Mandag | 27 | Skinke, flødekartofler, grønt |
|
Tirsdag | 28 | Kyllingefrikadeller, kartofler, sauce, grønt | Kartoffel/porre suppe |
Onsdag | 29 | Chilli con carne med ris og creme fraiche |
|
Torsdag
| 30
| Frikadeller, kartofler, persillesauce, grønt |
|
Fredag | 31 | Brændende kærlighed med grønt, kartoffelmos og rødbeder | Små franskbrød – 20 kr. |