Månedens menuplan Juni og Juli 2024
- Alm. str. Hovedret: 55 kr.
- Lille Hovedret: 45 kr.
- Dagens suppe m/brød tirsdag: 35 kr.
- Lørdag alm. hovedret 65,00 kr.
- Lørdag lile middag 55,00 kr.
- Dessert lørdag: 35 kr.
CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)
Engangs Emballage 3 – 5 kr.
UGEDAG |
DATO | CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG -------------------------------------------- CAFÉ MENU JULI - 2024 | DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før |
Emballage 3 – 5 kr. UGEDAG DATO CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG CAFÉ MENU AUGUST - 2024 DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før
Mandag 26 Sprængt nakke, kartofler, aspargessauce, grønt
Tirsdag 27 Farsbrød med peberfrugt, kartofler, sauce, grønt Broccolisuppe
Onsdag 28 Pølse/grøntsagsret med kartofler
Torsdag 29 Paprikagryde med kartoffelmos og grønt
Fredag 30 Kartoffel/linsefrikadeller, kartofler, stuvet porre og rødbeder
Lørdag 31 Kylling i sur/sød sauce med ris og grønt Pandekage med is
Søndag 1 Ta - Benløse fugle, kartofler, sauce
Mandag 2 Rullesteg m/svesker, kartofler, sauce og rødkål
Tirsdag 3 Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder Peberfrugtsuppe
Onsdag 4 Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og grønt
Torsdag 5 Kartoffel/kyllingekarbonade med ananas, revet ost, kartofler, sauce og grønt
Fredag 6 Forloren and, kartofler, sauce, grønt
Lørdag 7 Skinke, kartofler, stuvet spinat og kogt gulerod Citronfromage
Søndag 8 TA - Ølmarineret kyllingefilet, kartofler, sauce, og grønt
Mandag 9 Kalvesteg, kartofler, sauce, perleløg og bønner
Tirsdag 10 Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål Broccolisuppe – 35 kr. Tartelet – 20 kr.
Onsdag 11 Italiensk farsbrød, kartofler, tomatsauce og grønt
Torsdag 12 Kalkun gordonbleu, kartofler, sauce, grønt
Fredag 13 Tærte med røget laks, broccoli og salat
Lørdag 14 Gullasch med kartoffelmos og grønt Moccafromage
Søndag 15 TA - Mørbradbøf m/løg, kartofler, sauce, grønt
Mandag 16 Glaseret skinke, flødekartofler og ærter
Tirsdag 17 Pandekage m/grønt/linsefyld, revet ost og salat Gulerodssuppe
Onsdag 18 Gryderet med cocktailpølser, kartoffelmos og surt
Torsdag 19 Fiskefilet, kartofler, persillesauce, gulerod
Fredag 20 Kyllingefrikadeller, kartofler, sauce og grønt
Lørdag 21 Karbonade, kartofler, ærter og champignonsauce Fløderand med saftsauce
Søndag 22 TA - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt
Mandag 23 Rødvinsmarineret nakkefilet, kartofler, sauce
Tirsdag 24 Enebærgryde, kartoffelmos og broccoli Blomkålssuppe
Onsdag 25 Boller i selleri med kartofler og rødbeder
Torsdag 26 Fiskefrikadeller, kartofler, sauce, grønt
Fredag 27 Kylling i karry med ris, ristet kokos, salat og mango chutney
Lørdag 28 Bøf med løg, kartofler, sauce og asier Æblekage
Søndag Mikkelsdag 29 TA - 1 portion - Suppe med urter, kød- og melboller 40 kr.
Mandag 30 Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål