Gå til hoved-indhold

Café Forte
Menu plan

 

CAFÉEN SERVERE VARM MAD
MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30

 

OBS

Fra November ændres åbningstiden til 11.30 - 13.00

 

 

DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30

PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN (TRYK 4) 

 

 

 

 

Oktober

 

UgedagDatoMenuSpecielt for dagen

Mandag

27

Kalvesteg, kartofler, sauce og bønner 

 

Tirsdag

28

Kyllingefilet, kartofler, sauce, grønt 

Rødbedesuppe

Onsdag

29

Biksemad, spejlæg og rødbeder

 

Torsdag

30

Kartoffel/linsefrikadeller, kartofler, sauce, grønt 

 

Fredag

31

BUFFET - pris 100 kr 

 

 

 

November

 

UgedagDatoMenuSpecielt for dagen

Lørdag

1

Forloren hare, kartofler, sauce, rødkål  

Chokolademousse  

Søndag

2

TA-   Mørbradbøf m/løg, kartofler, sauce, grønt  

 

Mandag

3

Hyldeblomst marineret nakkesteg, kartofler, sauce 

Dagens salat  
Dagens brød 

Tirsdag

4

Stegt flæsk, kartofler, persillesauce og rødbeder 

Sellerisuppe  
Jordbærdessert 

Onsdag

5

Enebærgryde, kartoffelmos, broccoli 

Totillapandekage med laks  

Torsdag

6

Lasagne med okse/linser/grønt, revet ost og salat 

Dagens salat  

Fredag

7

Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål 

Æblekage  
Dagens brød

Lørdag

8

Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat/grønt 

Islagkage  

Søndag

9

TA - Suppe med urter, kød- og melboller – 45 kr. 
Tartelet m/høns i asparges - 25 kr

 

Mandag

10

Hamburgerryg, kartofler, grønlangkål og gulerod 

Dagens brød  

Tirsdag

11

Frikadeller, kartofler, sauce og rødkål 

Rodfrugtsuppe  
Risalamande  

Onsdag

12

Italiensk farsbrød, kartofler, sauce, salat 

Abrikosdessert   

Torsdag

13

Fiskefrikadeller, kartofler, sauce, grønt  

Dagens salat 

Fredag

14

Karrysuppe med kylling og brød – 40 kr.  
Maskeret blomkål med skinke og brød – 45 kr. 

Dagens dessert  
Dagens brød 

Lørdag

15

Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod 

Blommetrifli  

Søndag

16

TA  - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt 

 

Mandag

17

Kalvesteg, kartofler, sauce, tyttebær og asier 

Dagens brød  

Tirsdag

18

Guleærter med spr. nakke, medister, sennep, rødbeder og rugbrød  

Jordskokkesuppe  
Dessert med rødgrød  

Onsdag

19

Boller i selleri, kartofler og rødbeder 

Tunmousse med brød 

Torsdag

20

Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat 

Dagens salat  
Dagens dessert  

Fredag

21

Kyllingefilet, kartofler, sauce, bagte rodfrugter 

Dagens brød  
Cheesecake med æble  

Lørdag

22

Bøf med løg, kartofler, sauce og asier/grønt 

Pandekage med is  

Søndag

23

TA  - Hvidkålsroulette, kartofler, sauce og rødbeder  

 

Mandag

24

Rødvinsmarin. nakkefilet, kartofler, sauce, grønt 

Dagens brød

Tirsdag

25

Frikadeller, kartofler, stuvet blomkål, rødbeder 

Græskarsuppe 
Dagens dessert

Onsdag

26

Stegt lever, løg, kartofler, sauce og grønt  

Dagens salat
dagens dessert

Torsdag

27

Gryderet med cocktailpølser, mos og grønt 

Fiskeanretning med rejer
Dagens dessert

Fredag

28

Hvidkålssuppe med flæsk, sennep og rugbrød 

Buffet - 100 kr.
Dagens brød

Lørdag

29

Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål  

Citronformage

Søndag

30

TA -  Benløse fugle, kartofler, sauce og agurkesalat