Gå til hoved-indhold

 

Menu plan

 

CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30

 

DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30

PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  (TRYK 4) 

 

 

 

 

September

 

UgedagDatoMenuSpecielt for dagen

 

Mandag

1

Skinke med flødekartofler og ærter 

 

Tirsdag

2

Grønsagstærte med bacondrys og salat 

Blomkålssuppe 

Onsdag

3

Fisk i fad med porre, kartofler, sauce og salat 

 

Torsdag

4

Millionbøf med oksekød/linser, kartoffelmos og rødbeder/grønt

 

Fredag

5

Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og grønt 

 

Lørdag

6

Boller i selleri, kartofler og rødbeder 

Chokolademousse  

Søndag

7

TA  Marineret kalkuncuvette, kartofler, sauce og grønt 

 

Mandag

8

Rullesteg, kartofler, sauce og rødkål 

 

Tirsdag

9

Gryderet med cocktailpølser, kartoffelmos, surt/grønt 

Gulerodssuppe  

Onsdag

10

Italiensk farsbrød, kartofler, sauce og grønt 

 

Torsdag

11

Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål 

 

Fredag

12

CAFÉEN HOLDER LUKKET

 

Lørdag

13

Kartoffel/kyllingekarbonade med ananas, revet ost, kartofler, sauce og grønt 

Moccafromage  

Søndag

14

TA       Rødvinsmarineret nakkesteg, kartofler, sauce 

 

Mandag

15

Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce, grønt 

 

Tirsdag

16

Frikadeller, kartofler, stuvet blomkål, rødbeder 

Jordskokkesuppe 

Onsdag

17

Brændende kærlighed med grønsager, kartoffel- mos og rødbeder 

 

Torsdag

18

Kogt laks, kartofler, stuvet spinat og kogt gulerod 

 

Fredag

19

Hamburgerryg, kartofler, urtesauce, grønt 

 

Lørdag

20

Suppe med urter,  kød-, og melboller – 45 kr. 

Tartelet med høns i asparges – 20 kr.  

Islagkage  

Søndag

21

TA    Bøf med løg, kartofler, sauce og grønt 

 

Mandag

22

Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat/grønt  

 

Tirsdag

23

Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod  

Rodfrugtsuppe  

Onsdag

24

Kylling i karry, ris, mango chutney og ærter 

 

Torsdag

25

Fiskefrikadeller, kartofler, persillesauce og grønt 

 

Fredag

26

Farsbrød m/blomkål, kartofler, sauce og surt/grønt 

 

Lørdag

27

Sorte gryde, kartoffelmos og grønt 

Fløderand med frugtsauce  

Søndag

28

TA     Farseret porre, kartofler, sauce og grønt 

 

Mandag

29

Spr. oksebryst, kartofler, peberrodssauce og grønt 

 

Tirsdag

30

Stegt kylling, kartofler, sauce og surt/grønsager 

Aspargessuppe