Café Forte
Menu plan
CAFÉEN SERVERE VARM MAD
MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30
OBS
Fra November ændres åbningstiden til 11.30 - 13.00
DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30 PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4)
|

Oktober
| Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Mandag | 27 | Kalvesteg, kartofler, sauce og bønner |
|
Tirsdag | 28 | Kyllingefilet, kartofler, sauce, grønt | Rødbedesuppe |
Onsdag | 29 | Biksemad, spejlæg og rødbeder |
|
Torsdag | 30 | Kartoffel/linsefrikadeller, kartofler, sauce, grønt |
|
Fredag | 31 | BUFFET - pris 100 kr |
|

November
| Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Lørdag | 1 | Forloren hare, kartofler, sauce, rødkål | Chokolademousse |
Søndag | 2 | TA- Mørbradbøf m/løg, kartofler, sauce, grønt |
|
Mandag | 3 | Hyldeblomst marineret nakkesteg, kartofler, sauce | Dagens salat |
Tirsdag | 4 | Stegt flæsk, kartofler, persillesauce og rødbeder | Sellerisuppe |
Onsdag | 5 | Enebærgryde, kartoffelmos, broccoli | Totillapandekage med laks |
Torsdag | 6 | Lasagne med okse/linser/grønt, revet ost og salat | Dagens salat |
Fredag | 7 | Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål | Æblekage |
Lørdag | 8 | Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat/grønt | Islagkage |
Søndag | 9 | TA - Suppe med urter, kød- og melboller – 45 kr. |
|
Mandag | 10 | Hamburgerryg, kartofler, grønlangkål og gulerod | Dagens brød |
Tirsdag | 11 | Frikadeller, kartofler, sauce og rødkål | Rodfrugtsuppe |
Onsdag | 12 | Italiensk farsbrød, kartofler, sauce, salat | Abrikosdessert |
Torsdag | 13 | Fiskefrikadeller, kartofler, sauce, grønt | Dagens salat |
Fredag | 14 | Karrysuppe med kylling og brød – 40 kr. | Dagens dessert |
Lørdag | 15 | Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod | Blommetrifli |
Søndag | 16 | TA - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt |
|
Mandag | 17 | Kalvesteg, kartofler, sauce, tyttebær og asier | Dagens brød |
Tirsdag | 18 | Guleærter med spr. nakke, medister, sennep, rødbeder og rugbrød | Jordskokkesuppe |
Onsdag | 19 | Boller i selleri, kartofler og rødbeder | Tunmousse med brød |
Torsdag | 20 | Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat | Dagens salat |
Fredag | 21 | Kyllingefilet, kartofler, sauce, bagte rodfrugter | Dagens brød |
Lørdag | 22 | Bøf med løg, kartofler, sauce og asier/grønt | Pandekage med is |
Søndag | 23 | TA - Hvidkålsroulette, kartofler, sauce og rødbeder |
|
Mandag | 24 | Rødvinsmarin. nakkefilet, kartofler, sauce, grønt | Dagens brød |
Tirsdag | 25 | Frikadeller, kartofler, stuvet blomkål, rødbeder | Græskarsuppe |
Onsdag | 26 | Stegt lever, løg, kartofler, sauce og grønt | Dagens salat |
Torsdag | 27 | Gryderet med cocktailpølser, mos og grønt | Fiskeanretning med rejer |
Fredag | 28 | Hvidkålssuppe med flæsk, sennep og rugbrød | Buffet - 100 kr. |
Lørdag | 29 | Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål | Citronformage |
Søndag | 30 | TA - Benløse fugle, kartofler, sauce og agurkesalat |
|