Gå til hoved-indhold

Månedens menuplan Febuar2024

  • Alm. str. Hovedret: 55 kr.
  • Lille Hovedret: 45 kr.
  • Dagens suppe m/brød  tirsdag: 30 kr.
  • Lørdag alm. hovedret   65,00 kr.
  • Lørdag lile middag 55,00 kr.
  • Dessert lørdag: 30 kr.

CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen nogle søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)

Engangs 

Emballage

   3 – 5 kr. 

 

 

 

 

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG

OBS påPrisstigninger

Kaffe – pr. kop 8 kr.

Et krus kaffe og the – 11 kr.

1 kande kaffe/the – 35 kr.

---------------------------------------------

CAFÉ MENU

JUNI  -  2024

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  

(TRYK 4) 

 

Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før 

Torsdag

6

Italiensk farsbrød, kartofler, sauce og grønt

 

Fredag

7

Broccolitærte med bacondrys og salat

 

Lørdag

8

Paprikagryde med kartoffelmos og grønt/surt

Henkogt fersken med makronfløde

Søndag

9

TA  -    Ølmarineret nakkefilet, kartofler, sauce,

 

Mandag

10

Stegt flæsk, kartofler, persillesauce og grønt

 

Tirsdag

11

Karbonader, kartofler, stuvet ærter/gulerod   og rødbeder

Cremet suppe med blomkål og fennikel

Onsdag

12

Kyllingefilet i marengosauce, kartofler og grønt

 

Torsdag

 

13

 

Gryderet med cocktailpølser og kartoffelmos og grønt

 

Fredag

14

Hamburgerryg, kartofler, sauce og salat

 

Lørdag

15

Farseret porre, kartofler, sauce og grønt

Solbærfromage

Søndag

16

TA   -  Bøf med løg, kartofler, sauce og grønt

 

Mandag

17

Rødvinsmarineret nakkefilet, kartofler, sauce og grønt

 

Tirsdag

18

Sorte gryde, kartoffelmos og grønt

Peberfrugtsuppe

Onsdag

19

Frikadeller, kartofler og stuvet spidskål

 

Torsdag

20

Butterdej med linse/grøntfyld og salat

 

Fredag

21

Biksemad med spejlæg og rødbeder

 

Lørdag

22

Kyllingefilet med, kartofler, urtesauce, grønt

Pandekage med is

Søndag

23

TA   -      Sprængt oksebryst, kartofler, sauce og

grønt

Mandag

24

Pølser med kold kartoffelsalat, salat og brød

 

Tirsdag

25

Pandekage m/linse/grøntfyld, revet ost                  og salat

Broccolisuppe

Onsdag

26

Stegt lever, kartofler, bløde løg, sauce og grønt

 

Torsdag

27

Pasta og kødsauce med oksekød/linser og grønsager

 

Fredag

28

Kalvefrikasse, kartofler, aspargessauce

 

Lørdag

29

Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat

Moccafromage

Søndag

30

TA  -Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål

 

Engangs 

Emballage

   3 – 5 kr. 

 

 

 

 

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG

OBS påPrisstigninger

Kaffe – pr. kop 8 kr.

Et krus kaffe og the – 11 kr.

1 kande kaffe/the – 35 kr.

---------------------------------------------

CAFÉ MENU

JULI  -  2024

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  

(TRYK 4) 

 

Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før 

Mandag

1

Skinke med flødekartofler og ærter

 

Tirsdag

2

Sommergryderet med ris

Tomatsuppe

Onsdag

3

Hakkebøf med ananas, revet ost, kartofler, sauce og grønt

 

Torsdag

4

Porretærte med bacondrys og salat

 

Fredag

5

Kylling, kartofler, sauce og ønsager

 

Lørdag

6

Forloren and, kartofler, sauce, grønt

Chokoladebudding

Søndag

7

TA -    Bøf med løg, kartofler, sauce, grønt

 

Mandag

8

Hyldeblomstmarineret nakkefilet, kartofler, sauce og grønt

 

Tirsdag

9

Boller i karry med ris og ærter

Champignonsuppe

Onsdag

10

Paprikagryde med kartoffelmos og grønt/surt

 

Torsdag

11

Butterdejsstang med skinke/linsefyld og salat

 

Fredag

12

Stegt kotelet med brasede kartofler, smørsovs og ærter/rødkål

 

Lørdag

13

Kyllingefilet med fennikel, kartofler, sauce                og grønt

Solbærfromage

Søndag

14

TA - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt

 

Mandag

15 

Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål

 

Tirsdag

16

Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce             og grønt

Porresuppe

Onsdag

17

Chilli con carne med ris og creme fraiche

 

Torsdag

18

Karbonader, kartofler, stuvet ærter/gulerod            og rødbeder

 

Fredag

19

Fisk med laksemousse, kartofler, sauce, grønt

 

Lørdag

20

Frikadeller, kold kartoffelsalat og ærter

Pandekage med is

Søndag

21

TA -  Høns i aspargessauce, kartofler og grønt

 

Mandag

22

Nakkesteg med kartofler, sauce og gulerødder

 

Tirsdag

23

Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli

Ærtesuppe

Onsdag

24

Farseret blomkål, kartofler, sauce og grønt

 

Torsdag

25

Kotelet i fad med ris og grønt

 

Fredag

26

Pandekager med linse/bønnefyld, revet ost               og salat

 

Lørdag

27

Pølse/grønsagsret med stegte kartofler            og salat

Fromage

Søndag

28

TA - Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat

 

Mandag

29

Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce, grønt

 

Tirsdag

30

Kylling, kartofler, sauce og grønt

Broccolisuppe

Onsdag

 

31

Stegt medister, kartofler og stuvet blomkål