Gå til hoved-indhold

Månedens menuplan Febuar2024

  • Alm. str. Hovedret: 55 kr.
  • Lille Hovedret: 45 kr.
  • Dagens suppe m/brød  tirsdag: 30 kr.
  • Lørdag alm. hovedret   65,00 kr.
  • Lørdag lile middag 55,00 kr.
  • Dessert lørdag: 30 kr.

CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen nogle søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)

Engangs

Emballage mellem              3 – 5 kr.

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉ MENU       MARTS    -  2024

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG  

 OBS påPrisstigninger

Hovedret til hverdag og søndag – 55 kr.

Hovedret lørdag – 65 kr.

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN

(TRYK 4)

Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før

Fredag

1

Boef bourguignon med rodfrgtmos og grønt

Gulerodsbrud – 10 kr.

Lørdag

2

Pølseret med grønsager/linser og rødbeder

Chokolademousse 

Søndag

3

Takeaway   -    Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, grønt champignonsauce,

 

Mandag

4

Hyldeblomstmarineret nakkesteg, kartofler, sauce, grønt

 

Tirsdag

5

Stegte sild med dild stuvede kartofler og ærter

Rodfrugtsuppe – 30 kr.

Onsdag

6

Paprikagryde med kartoffelmos og surt

 

Torsdag

7

Pandekage med grønsags/linsefyld og salat

Kartoffel/porresuppe – 30 kr.

Fredag

8

Stegt flæsk, kartofler, persillesovs, gulerod

Sødmælksfranskbrød – 20 kr.

Lørdag

9

Medister, kartofler, stuvet hvidkål og rødbeder

Tiramisu

Søndag

10

Takeaway - Stegt kylling, kartofler, sauce, grønt

 

Mandag

11

Sprængt oksebryst, kartofler, peberrodssauce

 

Tirsdag

12

Enebærgryde med kartoffelmos og grønt

Champignonsuppe – 30 kr.

Onsdag

13

Frikadeller, kartofler, stuvet ærter/gulerod

 

Torsdag

14

Biksemad med spejlæg og rødbeder

 

Fredag

15

Kartoffeltærte med salat

Boller – 7 kr.

Aspargessuppe med     kødboller – 35 kr.

Lørdag

16

Kylling i karry med ris og broccoli

Moccafromage

Søndag

17

Takeaway - Paneret kotelet, kartofler, sauce og

rødkål

Mandag

18

Glaseret skinke, flødekartofler og ærter

 

Tirsdag

19

Dahl med ris og græsk yoghurt

Løgsuppe med ostebrød –           30 kr.

Onsdag

20

Kyllingebøf med ananas/ost, kartofler, tomatsauce og grønt

 

Torsdag

21

Fiskefrikadeller, kartofler, urtesauce, remoulade og gulerodsråkost

 

Fredag

22

Hjertegryde med kartoffelmos og grønt

Rosinbrød – 25 kr.

Lørdag

23

Boller i selleri, kartofler og rødbeder

Budding med saftsauce

Søndag

24

Takeaway - Benløse fugle, kartofler, sauce, grønt

 

Mandag

25

Rødvinsmarineret svinefilet, kartofler, sauce

 

Tirsdag

26

Bøf med løg, kartofler, sauce og asier

Rodfrugtsuppe – 30 kr.

Onsdag

27

Græsk farsbrød, stegte kartofler, sauce, grønt

 

Skærtorsdag

28

CAFÉEN ER LUKKET

 

Langfredag

29

CAFÉEN ER LUKKET

 

Lørdag

30

Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål

Æblekage

Søndag

31

Takeaway –                          Frikadeller, kartofler,

persillesauce og carotter