Menu plan
CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30
DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30 PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4)
|
August
Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Fredag | 1 | Bøf med løg, kartofler, sauce, asier og grønt | |
Lørdag | 2 | TA - Boller i karry med ris og ærter | |
Søndag | 3 | TA - Brændende kærlighed med kartoffelmos | |
Mandag | 4 | Flæskesteg, kartofler, rødkål, sauce | |
Tirsdag | 5 | Kyllingefrikadeller, kartofler, sauce og salat | Porre/kartoffelsuppe |
Onsdag | 6 | Gryderet m/cocktailpølser, kartoffelmos, surt/grønt | |
Torsdag | 7 | Farsbrød med peberfrugt, kartofler, sauce, grønt | |
Fredag | 8 | Tærte med laks og salat | |
Lørdag | 9 | TA - Benløse fugle, kartofler, sauce, grønt | |
Søndag | 10 | TA - Kotelet i fad, stegte kartofler og grønt | |
Mandag | 11 | Kalkunbryst, kartofler, sauce, grønt | |
Tirsdag | 12 | Æggekage med bacon, tomat, purløg, rugbrød | Peberfrugtsuppe |
Onsdag | 13 | Frikadeller, kartofler, stuvet spidskål, rødbeder | |
Torsdag | 14 | Pølse/grøntsagsret med kartofler og salat | |
Fredag | 15 | Hjertegryde med kartoffelmos og grønne tomater/grønt | |
Lørdag | 16 | TA - Lasagne med salat | |
Søndag | 17 | TA - Sprængt nakke, kartofler, aspargessauce og grønt | |
Mandag | 18 | Kyllingefrikasse med kartofler | |
Tirsdag | 19 | Paprikagryde, kartoffelmos og surt/grønt | Broccolisuppe |
Onsdag | 20 | Pandekage m/linse/grøntfyld, revet ost og salat | |
Torsdag | 21 | Bøf med løg, kartofler, sauce og asier/grønt | |
Fredag | 22 | Biksemad med spejlæg og rødbeder | |
Lørdag | 23 | Kyllingefilet i peberrodssauce, kartofler og grønt Cafeen er åben igen | Tiramisu |
Søndag | 24 | Italienske kødboller, kartofler, tomatsauce, salat | |
Mandag | 25 | Kalvesteg stegt som vildt, kartofler, sauce, perleløg, tyttebær og bønner | |
Tirsdag | 26 | Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål | Tomatsuppe |
Onsdag | 27 | Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod og rødbeder | |
Torsdag | 28 | Fiskefrikadeller, kartofler, urtesauce, grønt | |
Fredag | 29 | Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli | |
Lørdag | 30 | Farsbrød med blomkål, kartofler, sauce, grønt | Fromage |
Søndag | 31 | TA - Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat og rabarberkompot |