Gå til hoved-indhold

 

Menu plan

 

CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30

 

DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30

PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  (TRYK 4) 

 

 

 

 

Juni

UgedagDatoMenuSpecielt for dagen
Tirsdag24Frikadeller, kold kartoffelsalat og grøn salat Cremet fennikelsuppe med brød
Onsdag25

Millionbøf med kartoffelmos og surt/grønt  

 
Torsdag26

Stegt flæsk, kartofler, persillesauce, rødbeder og grønt 

 
Fredag27

Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat 

 
Lørdag28Skinke, kartofler, stuvet spinat, grønt  Fromage
Søndag29TA - Kyllingefilet i flødesauce, kartofler og grønt  
Mandag30Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce og grønt 

 

 

Juli

UgedagDatoMenuSpecielt for dagen
Tirsdag1Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli Gulerodssuppe med brød  
Onsdag2Boller i karry med ris og ærter  
Torsdag3Porretærte med bacondrys og salat 
Fredag4Chilli con carne med ris og creme fraiche   
Lørdag5TA -  Kyllinge/linsebøf med ananas og ost, kart., sauce og grønt TA -  Chokoladebudding  
Søndag6TA -  Mørbradbøf med løg, kartofler, champ. sauce og grønt  
Mandag7Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål  
Tirsdag8Dahl med kartofler i og raita til  Aspargessuppe med brød  
Onsdag9Fiskefilet, kartofler, persillesauce og grønt  
Torsdag10Sommergryde med kartoffelmos og grønt  
Fredag11Forloren and, kartofler, sauce og surt Kartoffel/porresuppe 
Lørdag12Wienerschnitzel, brasede kartofler, smørsauce og ærter  TA –  Solbærfromage  
Søndag13Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat TA –  Blommetrifli  
Mandag14Skinke med flødekartofler og grønt  
Tirsdag15Kyllingefilet med fennikel, kartofler, sauce, grønt Blomkålssuppe med brød 
Onsdag16Stegt lever med løg, kartofler, sauce og surt  
Torsdag17Paprikagryde med kartoffelmos og grønt  
Fredag18Biksemad med spejlæg og rødbeder   
Lørdag19Farseret blomkål, kartofler, sauce, grønt TA –   Æblekage  
Søndag20Kotelet i fad, kartofler, sauce og grønt  
Mandag21Sprængt kalkuncuvette, kartofler, sauce, grønt  
Tirsdag22Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål Porresuppe med brød 
Onsdag23Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat   
Torsdag24Pølseret/grønsagsret med stegte kartofler og salat  
Fredag25Fiskefilet med laksemousse, kartofler, urtesauce  og grønt Rødbedesuppe  
Lørdag26Sorte gryde, kartoffelmos og grønt TA –  Jordbærtiramisu  
Søndag27Karbonade, kartofler og stuvet blomkål  
Mandag28Hyldeblomstmarineret nakkefilet, kartofler, sauce og grønt  
Tirsdag29Græsk farsbrød med tzatziki, kartofler, sauce og tomatsalat Champignonsuppe med brød 
Onsdag30Hamburgerryg, kartofler, stuvet ærter, asparges og gulerod   
Torsdag31Pandekage med linse/grøntfyld og salat