Menu plan
CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30
DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30 PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4)
|
Juni
Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Tirsdag | 24 | Frikadeller, kold kartoffelsalat og grøn salat | Cremet fennikelsuppe med brød |
Onsdag | 25 | Millionbøf med kartoffelmos og surt/grønt | |
Torsdag | 26 | Stegt flæsk, kartofler, persillesauce, rødbeder og grønt | |
Fredag | 27 | Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat | |
Lørdag | 28 | Skinke, kartofler, stuvet spinat, grønt | Fromage |
Søndag | 29 | TA - Kyllingefilet i flødesauce, kartofler og grønt | |
Mandag | 30 | Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce og grønt |
Juli
Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Tirsdag | 1 | Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli | Gulerodssuppe med brød |
Onsdag | 2 | Boller i karry med ris og ærter | |
Torsdag | 3 | Porretærte med bacondrys og salat | |
Fredag | 4 | Chilli con carne med ris og creme fraiche | |
Lørdag | 5 | TA - Kyllinge/linsebøf med ananas og ost, kart., sauce og grønt | TA - Chokoladebudding |
Søndag | 6 | TA - Mørbradbøf med løg, kartofler, champ. sauce og grønt | |
Mandag | 7 | Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål | |
Tirsdag | 8 | Dahl med kartofler i og raita til | Aspargessuppe med brød |
Onsdag | 9 | Fiskefilet, kartofler, persillesauce og grønt | |
Torsdag | 10 | Sommergryde med kartoffelmos og grønt | |
Fredag | 11 | Forloren and, kartofler, sauce og surt | Kartoffel/porresuppe |
Lørdag | 12 | Wienerschnitzel, brasede kartofler, smørsauce og ærter | TA – Solbærfromage |
Søndag | 13 | Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat | TA – Blommetrifli |
Mandag | 14 | Skinke med flødekartofler og grønt | |
Tirsdag | 15 | Kyllingefilet med fennikel, kartofler, sauce, grønt | Blomkålssuppe med brød |
Onsdag | 16 | Stegt lever med løg, kartofler, sauce og surt | |
Torsdag | 17 | Paprikagryde med kartoffelmos og grønt | |
Fredag | 18 | Biksemad med spejlæg og rødbeder | |
Lørdag | 19 | Farseret blomkål, kartofler, sauce, grønt | TA – Æblekage |
Søndag | 20 | Kotelet i fad, kartofler, sauce og grønt | |
Mandag | 21 | Sprængt kalkuncuvette, kartofler, sauce, grønt | |
Tirsdag | 22 | Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål | Porresuppe med brød |
Onsdag | 23 | Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat | |
Torsdag | 24 | Pølseret/grønsagsret med stegte kartofler og salat | |
Fredag | 25 | Fiskefilet med laksemousse, kartofler, urtesauce og grønt | Rødbedesuppe |
Lørdag | 26 | Sorte gryde, kartoffelmos og grønt | TA – Jordbærtiramisu |
Søndag | 27 | Karbonade, kartofler og stuvet blomkål | |
Mandag | 28 | Hyldeblomstmarineret nakkefilet, kartofler, sauce og grønt | |
Tirsdag | 29 | Græsk farsbrød med tzatziki, kartofler, sauce og tomatsalat | Champignonsuppe med brød |
Onsdag | 30 | Hamburgerryg, kartofler, stuvet ærter, asparges og gulerod | |
Torsdag | 31 | Pandekage med linse/grøntfyld og salat |