Menu plan
CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30
DER KAN HENTES MAD SOM TAKE AWAY I CAFÉEN SØNDAG, MOD BESTILLING OG BETALING SENEST LØRDAG KL.13.30 PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4)
|
September
Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Mandag | 1 | Skinke med flødekartofler og ærter | |
Tirsdag | 2 | Grønsagstærte med bacondrys og salat | Blomkålssuppe |
Onsdag | 3 | Fisk i fad med porre, kartofler, sauce og salat |
|
Torsdag | 4 | Millionbøf med oksekød/linser, kartoffelmos og rødbeder/grønt |
|
Fredag | 5 | Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og grønt |
|
Lørdag | 6 | Boller i selleri, kartofler og rødbeder | Chokolademousse |
Søndag | 7 | TA Marineret kalkuncuvette, kartofler, sauce og grønt |
|
Mandag | 8 | Rullesteg, kartofler, sauce og rødkål |
|
Tirsdag | 9 | Gryderet med cocktailpølser, kartoffelmos, surt/grønt | Gulerodssuppe |
Onsdag | 10 | Italiensk farsbrød, kartofler, sauce og grønt |
|
Torsdag | 11 | Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål |
|
Fredag | 12 | CAFÉEN HOLDER LUKKET |
|
Lørdag | 13 | Kartoffel/kyllingekarbonade med ananas, revet ost, kartofler, sauce og grønt | Moccafromage |
Søndag | 14 | TA Rødvinsmarineret nakkesteg, kartofler, sauce |
|
Mandag | 15 | Mørbradbøf med bløde løg, kartofler, sauce, grønt |
|
Tirsdag | 16 | Frikadeller, kartofler, stuvet blomkål, rødbeder | Jordskokkesuppe |
Onsdag | 17 | Brændende kærlighed med grønsager, kartoffel- mos og rødbeder |
|
Torsdag | 18 | Kogt laks, kartofler, stuvet spinat og kogt gulerod |
|
Fredag | 19 | Hamburgerryg, kartofler, urtesauce, grønt |
|
Lørdag | 20 | Suppe med urter, kød-, og melboller – 45 kr. Tartelet med høns i asparges – 20 kr. | Islagkage |
Søndag | 21 | TA Bøf med løg, kartofler, sauce og grønt |
|
Mandag | 22 | Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat/grønt |
|
Tirsdag | 23 | Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod | Rodfrugtsuppe |
Onsdag | 24 | Kylling i karry, ris, mango chutney og ærter |
|
Torsdag | 25 | Fiskefrikadeller, kartofler, persillesauce og grønt |
|
Fredag | 26 | Farsbrød m/blomkål, kartofler, sauce og surt/grønt |
|
Lørdag | 27 | Sorte gryde, kartoffelmos og grønt | Fløderand med frugtsauce |
Søndag | 28 | TA Farseret porre, kartofler, sauce og grønt |
|
Mandag | 29 | Spr. oksebryst, kartofler, peberrodssauce og grønt |
|
Tirsdag | 30 | Stegt kylling, kartofler, sauce og surt/grønsager | Aspargessuppe |