Gå til hoved-indhold

Månedens menuplan Juni og Juli 2024

  • Alm. str. Hovedret: 55 kr.
  • Lille Hovedret: 45 kr.
  • Dagens suppe m/brød  tirsdag: 35 kr.
  • Lørdag alm. hovedret   65,00 kr.
  • Lørdag lile middag 55,00 kr.
  • Dessert lørdag: 35 kr.

CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)

Engangs 

Emballage

   3 – 5 kr. 

 

 

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG

--------------------------------------------

CAFÉ MENU

JULI  -  2024

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  (TRYK 4) 

Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før

Emballage 3 – 5 kr. UGEDAG DATO CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG CAFÉ MENU AUGUST - 2024 DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før

Mandag 26 Sprængt nakke, kartofler, aspargessauce, grønt

Tirsdag 27 Farsbrød med peberfrugt, kartofler, sauce, grønt Broccolisuppe

Onsdag 28 Pølse/grøntsagsret med kartofler

Torsdag 29 Paprikagryde med kartoffelmos og grønt

Fredag 30 Kartoffel/linsefrikadeller, kartofler, stuvet porre og rødbeder

Lørdag 31 Kylling i sur/sød sauce med ris og grønt Pandekage med is

Søndag 1 Ta - Benløse fugle, kartofler, sauce

Mandag 2 Rullesteg m/svesker, kartofler, sauce og rødkål

Tirsdag 3 Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder Peberfrugtsuppe

Onsdag 4 Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og grønt

Torsdag 5 Kartoffel/kyllingekarbonade med ananas, revet ost, kartofler, sauce og grønt

Fredag 6 Forloren and, kartofler, sauce, grønt

Lørdag 7 Skinke, kartofler, stuvet spinat og kogt gulerod Citronfromage

Søndag 8 TA - Ølmarineret kyllingefilet, kartofler, sauce, og grønt

Mandag 9 Kalvesteg, kartofler, sauce, perleløg og bønner

Tirsdag 10 Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål Broccolisuppe – 35 kr. Tartelet – 20 kr.

Onsdag 11 Italiensk farsbrød, kartofler, tomatsauce og grønt

Torsdag 12 Kalkun gordonbleu, kartofler, sauce, grønt

Fredag 13 Tærte med røget laks, broccoli og salat

Lørdag 14 Gullasch med kartoffelmos og grønt Moccafromage

Søndag 15 TA - Mørbradbøf m/løg, kartofler, sauce, grønt

Mandag 16 Glaseret skinke, flødekartofler og ærter

Tirsdag 17 Pandekage m/grønt/linsefyld, revet ost og salat Gulerodssuppe

Onsdag 18 Gryderet med cocktailpølser, kartoffelmos og surt

Torsdag 19 Fiskefilet, kartofler, persillesauce, gulerod

Fredag   20 Kyllingefrikadeller, kartofler, sauce og grønt

Lørdag 21 Karbonade, kartofler, ærter og champignonsauce Fløderand med saftsauce

Søndag 22 TA - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt

Mandag 23 Rødvinsmarineret nakkefilet, kartofler, sauce

Tirsdag 24 Enebærgryde, kartoffelmos og broccoli Blomkålssuppe

Onsdag 25 Boller i selleri med kartofler og rødbeder

Torsdag 26 Fiskefrikadeller, kartofler, sauce, grønt

Fredag 27 Kylling i karry med ris, ristet kokos, salat og mango chutney

Lørdag 28 Bøf med løg, kartofler, sauce og asier Æblekage

Søndag  Mikkelsdag 29 TA - 1 portion - Suppe med urter, kød- og melboller 40 kr.

Mandag 30 Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål