Gå til hoved-indhold

Månedens menuplan Juni og Juli 2024

  • Alm. str. Hovedret: 55 kr.
  • Lille Hovedret: 45 kr.
  • Dagens suppe m/brød  tirsdag: 35 kr.
  • Lørdag alm. hovedret   65,00 kr.
  • Lørdag lile middag 55,00 kr.
  • Dessert lørdag: 35 kr.

CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)

Engangs 

Emballage

   3 – 5 kr. 

 

 

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG

--------------------------------------------

CAFÉ MENU

JULI  -  2024

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN  (TRYK 4) 

Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før

Lørdag

13

Kyllingefilet med fennikel, kartofler, sauce  og grønt

Solbærfromage

Søndag

14

TA - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt

 

Mandag

15 

Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål

 

Tirsdag

16

Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og grønt

Porresuppe

Onsdag

17

Chilli con carne med ris og creme fraiche

 

Torsdag

18

Karbonader, kartofler, stuvet ærter/gulerod  og rødbeder

 

Fredag

19

Fisk med laksemousse, kartofler, sauce, grønt

 

Lørdag

20

Frikadeller, kold kartoffelsalat og ærter

Pandekage med is

Søndag

21

TA -  Høns i aspargessauce, kartofler og grønt

 

Mandag

22

Nakkesteg med kartofler, sauce og gulerødder

 

Tirsdag

23

Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli

Ærtesuppe

Onsdag

24

Farseret blomkål, kartofler, sauce og grønt

 

Torsdag

25

Kotelet i fad med ris og grønt

 

Fredag

26

Pandekager med linse/bønnefyld, revet ost og salat

 

Lørdag

27

Pølse/grønsagsret med stegte kartofler    og salat

Fromage

Søndag

28

TA - Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat

 

Mandag

29

Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce, grønt

 

Tirsdag

30

Kylling, kartofler, sauce og grønt

Broccolisuppe

Onsdag

 

31

Stegt medister, kartofler og stuvet blomkål