Menu plan
CAFÉEN ER ÅBEN MANDAG - LØRDAG 12.00 - 13.30
DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales senest dagen før
|
Juni
Ugedag | Dato | Menu | Specielt for dagen |
Søndag | 1 | TA – Mørbradbøf med løg, champ. sauce, osv. | |
Mandag | 2 | Kalkuncuvette, stegte kartofler, sauce, grønt | |
Tirsdag | 3 | Kødboller i champignonsauce, kartofler, grønt | Ærtesuppe med brød |
Onsdag | 4 | Paprikagryde med kartoffelmos og surt + grønt | |
Torsdag | 5 | GRUNDLOVSDAG - CAFÉEN ER LUKKET | |
Fredag | 6 | Biksemad med spejlæg og rødbeder, ærter | |
Lørdag | 7 | Kyllingefilet i marengosauce, kartofler, grønt | Jordbærfromage |
Søndag | 8 | TA - Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat | |
Mandag | 9 | 2. PINSEDAG - CAFÉEN ER LUKKET | |
Tirsdag | 10 | Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål | Broccolisuppe med brød |
Onsdag | 11 | Karbonade, kartofler, stuvet ærter/gulerod og rødbeder | |
Torsdag | 12 | Fiskefrikadeller, kartofler, persillesauce, grønt | |
Fredag | 13 | Gryderet med cocktailpølser, kartoffelmos, surt/grønt | |
Lørdag | 14 | Skinke med flødekartofler og salat | Chokolademousse |
Søndag | 15 | TA - Bøf med løg, kartofler, sauce, grønt | |
Mandag | 16 | Ølmarineret nakkesteg kartofler, sauce, grønt | |
Tirsdag | 17 | Butterdej med linse/grøntfyld og salat | Peberfrugtsuppe med brød |
Onsdag | 18 | Italiensk farsbrød, kartofler, sauce, grønt | |
Torsdag | 19 | Hjertegryde med kartoffelmos og surt/grønt | |
Fredag | 20 | Linsebøf med tomatsauce, revet ost, pasta og salat | |
Lørdag | 21 | Stegt kylling, kartofler, sauce, agurkesalat og grønt | Ostelagkage med bastognebund |
Søndag | 22 | TA - Paneret kotelet, kartofler, sauce og rødkål | |
Mandag | 23 | Kalvefrikasse, kartofler og rødbeder | |
Tirsdag | 24 | Frikadeller, kold kartoffelsalat og grøn salat | Cremet fennikelsuppe med brød |
Onsdag | 25 | Millionbøf med kartoffelmos og surt/grønt | |
Torsdag | 26 | Stegt flæsk, kartofler, persillesauce, rødbeder og grønt | |
Fredag | 27 | Pandekage med linse/grøntfyld, revet ost og salat | |
Lørdag | 28 | Skinke, kartofler, stuvet spinat, grønt | Fromage |
Søndag | 29 | TA - Kyllingefilet i flødesauce, kartofler og grønt | |
Mandag | 30 | Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce og grønt |