Månedens menuplan Juni og Juli 2024
- Alm. str. Hovedret: 55 kr.
- Lille Hovedret: 45 kr.
- Dagens suppe m/brød tirsdag: 35 kr.
- Lørdag alm. hovedret 65,00 kr.
- Lørdag lile middag 55,00 kr.
- Dessert lørdag: 35 kr.
CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)
Engangs Emballage 3 – 5 kr.
UGEDAG |
DATO | CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG -------------------------------------------- CAFÉ MENU JULI - 2024 | DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til søndag skal betales – senest dagen før |
Lørdag | 13 | Kyllingefilet med fennikel, kartofler, sauce og grønt | Solbærfromage |
Søndag | 14 | TA - Farseret porre, kartofler, sauce og grønt |
|
Mandag | 15 | Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål |
|
Tirsdag | 16 | Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og grønt | Porresuppe |
Onsdag | 17 | Chilli con carne med ris og creme fraiche |
|
Torsdag | 18 | Karbonader, kartofler, stuvet ærter/gulerod og rødbeder |
|
Fredag | 19 | Fisk med laksemousse, kartofler, sauce, grønt |
|
Lørdag | 20 | Frikadeller, kold kartoffelsalat og ærter | Pandekage med is |
Søndag | 21 | TA - Høns i aspargessauce, kartofler og grønt |
|
Mandag | 22 | Nakkesteg med kartofler, sauce og gulerødder |
|
Tirsdag | 23 | Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli | Ærtesuppe |
Onsdag | 24 | Farseret blomkål, kartofler, sauce og grønt |
|
Torsdag | 25 | Kotelet i fad med ris og grønt |
|
Fredag | 26 | Pandekager med linse/bønnefyld, revet ost og salat |
|
Lørdag | 27 | Pølse/grønsagsret med stegte kartofler og salat | Fromage |
Søndag | 28 | TA - Benløse fugle, kartofler, sauce, agurkesalat |
|
Mandag | 29 | Hamburgerryg, kartofler, aspargessauce, grønt |
|
Tirsdag | 30 | Kylling, kartofler, sauce og grønt | Broccolisuppe |
Onsdag
| 31 | Stegt medister, kartofler og stuvet blomkål |
|