Gå til hoved-indhold

Månedens menuplan Febuar2024

  • Alm. str. Hovedret: 55 kr.
  • Lille Hovedret: 45 kr.
  • Dagens suppe m/brød  tirsdag: 30 kr.
  • Lørdag alm. hovedret   65,00 kr.
  • Lørdag lile middag 55,00 kr.
  • Dessert lørdag: 30 kr.

CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen nogle søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)

 
 

Engangs

Emballage mellem              3 – 5 kr.

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉ MENU       MARTS    -  2024

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG  

 OBS påPrisstigninger

Hovedret til hverdag og søndag – 55 kr.

Hovedret lørdag – 65 kr.

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN

(TRYK 4)

Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før

Onsdag

27

Græsk farsbrød, stegte kartofler, sauce, grønt

 

Skærtorsdag

28

CAFÉEN ER LUKKET

 

Langfredag

29

CAFÉEN ER LUKKET

 

Lørdag

30

Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål

Æblekage

Søndag

31

Takeaway –                          Frikadeller, kartofler,

persillesauce og carotter

Engangs

Emballage mellem              3 – 5 kr.

 

UGEDAG

 

 

 

 

 

DATO

CAFÉ MENU       APRIL     -  2024

CAFÉEN ER ÅBEN FRA

MANDAG TIL OG MED LØRDAG  

 OBS påPrisstigninger

Suppe om tirsdagen – 35 kr.

Dessert om lørdagen – 35 kr.

Hovedret lørdag – 65 kr.

DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00  -   PÅ TLF. NR. 86178144 –  KØKKEN

(TRYK 4)

Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før

Mandag

1

2. påskedag        CAFÉEN ER LUKKET

 

Tirsdag

2

Kyllingefilet, kartofler, champignonsauce, grønt

Karrysuppe m/brød - 35 kr.

Onsdag

3

Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli

Smørrebrød á 25 kr. Bestilles

i caféen – rullepølse med sky, rå løg, eller æg med rejer

Torsdag

4

Kyllingekarbonader, kartofler, sauce, grønt

 

Fredag

5

Lasagne med linse/grøntsagsfyld og salat

Små franskbrød – 20 kr.

Lørdag

6

Forloren hare, kartofler, sauce og rødkål

Blommetrifli – 35 kr.

Søndag

7

TAKE AWAY -          Gammeldags oksesteg, kartofler,

sauce og grønt

Mandag

8

Stegt kylling, kartofler, sauce og surt/grønt

 

Tirsdag

 

9

Kotelet med æble/bacon drys, kartofler, sauce og grønt

Gulerodssuppe m/brød – 35 kr.

Onsdag

10

Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter

 

Torsdag

11

Kyllingefilet i peberrodssauce, kartofler/grønt

Smørrebrød á 25 kr. Bestilles

i caféen – Flæskesteg og rødkål eller æg med rejer

Fredag

12

Butterdejsstang med linse/bønnefyld og salat

Gulerodsbrud – 10 kr. 

Lørdag

 

13

Sorte gryde med kartoffelmos og grønt

Rombudding med kirsebærsauce – 35 kr.

Søndag

14

TAKE AWAY -                Hamburgerryg med kartofler

og stuvet spinat

Mandag

 

15

 

Benløse fugle, kartofler, sauce, grønt

 

Tirsdag

16

Boller i karry med ris og ærter

Kartoffel/porresuppe – 35 kr.

Onsdag

17

Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og asier/grønt

 

Torsdag

18

Pandekage med linse/bønnefyld og salat

Smørrebrød á 25 kr. Bestilles

i caféen – Hamburgerryg med italiensk salat eller æg med rejer

Fredag

19

Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder

Rosinbrød – 25 kr.

Lørdag

20

Kalkun gordon bleu, kartofler, bearnaisesovs, grønt

Ymerfromage m/frugtkompot

Søndag

21

TAKE AWAY -                Karbonader, kartofler, stuvet

ærter/gulerod og rødbeder

Mandag

22

Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål

 

Tirsdag

23

Paprikagryde med kartoffelmos og grønt

Italiensk grønsagssuppe – 35 kr.

Onsdag

24

Italiensk farsbrød, kartofler, tomatsauce, grønt

Smørrebrød á 25 kr. Bestilles

i caféen – Leverpostej med bacon eller æg med rejer

Torsdag

25

Fiskefrikadeller, kartofler, persillesauce, grønt

 

Fredag

26

Suppe med urter, kød- og melboller samt brød –  35 kr.    En tartelet med høns i asparges – 20 kr.

Små franskbrød – 20 kr.

Lørdag

27

Kotelet i fad med rodfrugter og kartofler

Pandekage med is – 35 kr.

Søndag

28

TAKE AWAY   _ Bøf med løg, kartofler, sauce, grønt

 

Mandag

29

Kalkunbryst, kartofler, sauce og grønt

 

Tirsdag

30

Porretærte med bacondrys og salat

Rødbedesuppe med cremefraiche og brød -  35 kr.