Månedens menuplan Febuar2024
- Alm. str. Hovedret: 55 kr.
- Lille Hovedret: 45 kr.
- Dagens suppe m/brød tirsdag: 30 kr.
- Lørdag alm. hovedret 65,00 kr.
- Lørdag lile middag 55,00 kr.
- Dessert lørdag: 30 kr.
CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG
Der kan hentes mad i Caféen nogle søndag mod bestilling senest
lørdag kl. 12.00 på telefon 86 17 81 44 – KØKKEN (TRYK 4)
Engangs Emballage mellem 3 – 5 kr.
UGEDAG |
DATO | CAFÉ MENU MARTS - 2024 CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG OBS påPrisstigninger Hovedret til hverdag og søndag – 55 kr. Hovedret lørdag – 65 kr. | DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før |
Onsdag | 27 | Græsk farsbrød, stegte kartofler, sauce, grønt |
|
Skærtorsdag | 28 | CAFÉEN ER LUKKET |
|
Langfredag | 29 | CAFÉEN ER LUKKET |
|
Lørdag | 30 | Flæskesteg, kartofler, sauce, rødkål | Æblekage |
Søndag | 31 | Takeaway – Frikadeller, kartofler, | persillesauce og carotter |
Engangs Emballage mellem 3 – 5 kr.
UGEDAG |
DATO | CAFÉ MENU APRIL - 2024 CAFÉEN ER ÅBEN FRA MANDAG TIL OG MED LØRDAG OBS påPrisstigninger Suppe om tirsdagen – 35 kr. Dessert om lørdagen – 35 kr. Hovedret lørdag – 65 kr. | DER KAN HENTES MAD I CAFÉEN SØNDAG MOD BESTILLING SENEST LØRDAG KL.12.00 - PÅ TLF. NR. 86178144 – KØKKEN (TRYK 4) Takeaway til lørdag skal bestilles – senest dagen før |
Mandag | 1 | 2. påskedag CAFÉEN ER LUKKET |
|
Tirsdag | 2 | Kyllingefilet, kartofler, champignonsauce, grønt | Karrysuppe m/brød - 35 kr. |
Onsdag | 3 | Enebærgryde med kartoffelmos og broccoli | Smørrebrød á 25 kr. Bestilles i caféen – rullepølse med sky, rå løg, eller æg med rejer |
Torsdag | 4 | Kyllingekarbonader, kartofler, sauce, grønt |
|
Fredag | 5 | Lasagne med linse/grøntsagsfyld og salat | Små franskbrød – 20 kr. |
Lørdag | 6 | Forloren hare, kartofler, sauce og rødkål | Blommetrifli – 35 kr. |
Søndag | 7 | TAKE AWAY - Gammeldags oksesteg, kartofler, | sauce og grønt |
Mandag | 8 | Stegt kylling, kartofler, sauce og surt/grønt |
|
Tirsdag
| 9 | Kotelet med æble/bacon drys, kartofler, sauce og grønt | Gulerodssuppe m/brød – 35 kr. |
Onsdag | 10 | Frikadeller med varm kartoffelsalat og ærter |
|
Torsdag | 11 | Kyllingefilet i peberrodssauce, kartofler/grønt | Smørrebrød á 25 kr. Bestilles i caféen – Flæskesteg og rødkål eller æg med rejer |
Fredag | 12 | Butterdejsstang med linse/bønnefyld og salat | Gulerodsbrud – 10 kr. |
Lørdag
| 13 | Sorte gryde med kartoffelmos og grønt | Rombudding med kirsebærsauce – 35 kr. |
Søndag | 14 | TAKE AWAY - Hamburgerryg med kartofler | og stuvet spinat |
Mandag
| 15
| Benløse fugle, kartofler, sauce, grønt |
|
Tirsdag | 16 | Boller i karry med ris og ærter | Kartoffel/porresuppe – 35 kr. |
Onsdag | 17 | Stegt lever med bløde løg, kartofler, sauce og asier/grønt |
|
Torsdag | 18 | Pandekage med linse/bønnefyld og salat | Smørrebrød á 25 kr. Bestilles i caféen – Hamburgerryg med italiensk salat eller æg med rejer |
Fredag | 19 | Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder | Rosinbrød – 25 kr. |
Lørdag | 20 | Kalkun gordon bleu, kartofler, bearnaisesovs, grønt | Ymerfromage m/frugtkompot |
Søndag | 21 | TAKE AWAY - Karbonader, kartofler, stuvet | ærter/gulerod og rødbeder |
Mandag | 22 | Flæskesteg, kartofler, sauce og rødkål |
|
Tirsdag | 23 | Paprikagryde med kartoffelmos og grønt | Italiensk grønsagssuppe – 35 kr. |
Onsdag | 24 | Italiensk farsbrød, kartofler, tomatsauce, grønt | Smørrebrød á 25 kr. Bestilles i caféen – Leverpostej med bacon eller æg med rejer |
Torsdag | 25 | Fiskefrikadeller, kartofler, persillesauce, grønt |
|
Fredag | 26 | Suppe med urter, kød- og melboller samt brød – 35 kr. En tartelet med høns i asparges – 20 kr. | Små franskbrød – 20 kr. |
Lørdag | 27 | Kotelet i fad med rodfrugter og kartofler | Pandekage med is – 35 kr. |
Søndag | 28 | TAKE AWAY _ Bøf med løg, kartofler, sauce, grønt |
|
Mandag | 29 | Kalkunbryst, kartofler, sauce og grønt |
|
Tirsdag | 30 | Porretærte med bacondrys og salat | Rødbedesuppe med cremefraiche og brød - 35 kr. |