Månedens menuplan

 

 

 

UGEDAG DATO MADPLAN CAFÉEN DECEMBER & JANUAR BIRET

 

Mandag Nytår 1 Lukket Lukket

Tirsdag 2 Hamburgerryg med flødekartofler og grønt

 

Onsdag 3 Ungarsk gullasch med mos, surt

 

Torsdag 4 Forloren and, kartofler, sovs, grønt/surt

 

Fredag 5 Fiskefrikadeller, kartofler, remouladesovs, råkost

 

Lørdag 6 Kylling, kartofler, sovs og grønt/surt

Citronfromage

Søndag 7 Kalvefrikassé med kartofler og rødbeder

Abrikostrifli

Mandag 8 Rullesteg med svesker, kartofler, sovs og rødkål

 

Tirsdag 9 Hvidkålssuppe med kogt medister

 

Onsdag 10 Biksemad med rødbeder

 

Torsdag 11 Dampet laks, kartofler og stuvet spinat

 

Fredag 12 Boller i selleri, kartofler og rødbeder

 

Lørdag 13 Millionbøf med kartoffelmos og grønne tomater

Kærnemælksfromage med saftsovs

Søndag 14 Benløse fugle, kartofler, sovs og grønt

Blommedessert

Mandag 15 Spr. oksebryst, kartofler, peberrodssovs og grønt

 

Tirsdag 16 Bøf med løg, kartofler, sovs og grønt/surt

 

Onsdag 17 Hjertegryde med kartoffelmos, grønt

 

Torsdag 18 Italiensk farsbrød, kartofler, sovs, råkost

 

Fredag 19 Irsk stuvning med purløg og rødbeder

 

Lørdag 20 Fiskefilet, kartofler, persillesovs og carotter

Mazarinkage m/frugt

Søndag 21 Koteletter med karrysovs, kartofler, grønt

Æblekage

Mandag 22 Oksesteg m/glaserede løg, kartofler, sovs, grønt

 

Tirsdag 23 Karbonader, kartofler og grønærter/gulerødder

 

Onsdag 24 Lasagne med brød og salat

 

Torsdag 25 Dampet fisk, kartofler, hollandaisesovs, grønt

 

Fredag 26 Frikadeller, kartofler, sovs og grønt/surt

 

Lørdag 27 Bankekød, kartoffelmos og grønt/surt

Rabarbertærte

Søndag 28 Kalkunbryst med bacon, kartofler, sovs og grønt Fløderand med frugtsovs

Mandag 29 Flæskesteg, kartofler, sovs og rødkål

 

Tirsdag 30 Gule ærter med spr. nakke og medister

 

Onsdag 31 Svensk pølseret, ærter

 

 

Ret til ændring forbeholdes.

Venlig hilsen køkkenet